УКР РУС

Серія А, 25 тур. Велике повернення Андерсона, Клозе і Родрігес у ролі джокерів, сила Окаки

1 березня 2015 Читать на русском

Бразилець Феліпе Андерсон і німець Мірослав Клозе приносять розгромну перемогу "Лаціо", Окака Чука зрівнює "Сампдорію" з 5-ою "Фіорентиною" за очками.

Одразу троє гравців висунулись на роль героя дня в Кальчо. ФІеліпе Андерсон повернувся після травм і дискваліфікацій. Бразильський вінгер записав на свій рахунок гол плюс пас. Те саме, вийшовши на 66-ій хвилині з лавки, здійснив Міро Клозе. Третя поспіль перемога, і "Лаціо" скорочує відрив від 3-го "Наполі" до 2 очок.

"Сассуоло" - "Лаціо" - 0:3

Голи: Андерсон, 45, Клозе, 70, Пароло, 77

Стефано Окака Чука спершу асистував новачку "Сампи" Мурієлю, а згодом забив вирішальний. Камбек генуезців - перша за 6 матчів перемога зберігає команду Міхайловіча у претендентів на євромісця.

"Аталанта" - "Сампдорія" - 1:2

Голи: Стендардо, 16 - Мурієль, 69, Окака Чука, 82

Реабілітуватись за виїзні 3:0 сицилійці не змогли. Цього разу пара Васкес-Дибала відверто розчарувала. За весь матч "Палермо" спромігся на 3 удари у площину воріт. "Емполі" продовжує чергувати гостьові нічиї з домашніми звитягами.

"Палермо" - "Емполі" - 0:0

Переможний удар іспанця Алехандро Родрігеса приніс "Чезені" важливі 3 очки - до зони життя вже 4 очки дистанції. "Удінезе" застрягає у "сірій зоні", здобувши одну перемогу в останніх 10 турах

"Чезена" - "Удінезе" - 1:0

Голи: Алекс Родрігес, 76