УКР РУС

Серія А, 23 тур: "Рома" провалюється в прем'єрі Думбія, "Інтер" знову громить

15 лютого 2015 Читать на русском

У Римі знову сухо і безнадійно, за "Інтер" феєрить Фредді Гуарін, "Лаціо" перериває смугу невдач, дубля Тоні недостатньо навіть для нічиєї. Про все це далі.

Що з того, що віце-лідери весь матч провели на половині безпросвітного аутсайдера "Парми". За 90 з лишком хвилин "Рома" спромоглась лише на 4 прицільні удари. Ще було влучання у хрестовину від Ешлі Коула і декілька гострих, але неточних ударів. Дебютна гра екс-форварда московського ЦСКА Сейду Думбія не вдалась, повернення Жервінью, на яке так розраховували, теж не дало результату. У підсумку "Юве" увечері в Чезені може збільшити лідерську перевагу до 9 очок.

"Рома" - "Парма" - 0:0

Лише 2 прицільні удари на фоні 6 у суперника - цього "Лаціо" виявилось достатньо для першої за 3 тури перемоги. Фріульці ж не можуть тріумфувати такий же ігровий проміжок.

"Удінезе" - "Лаціо" - 0:1

Гол: Кандрева, 23 (пен.)

Другий поспіль розгром організував супернику "Інтер". Після "Палермо" постраждала "Аталанта". Колумбійський центрхав Гуарін після суперечки з фанатами забиває другий тур поспіль - цього разу Фредді поклав два, до чого додав асист. У турнірці "Інтер" піднімається лише на 10-те місце.

"Аталанта" - "Інтер" - 1:4

Голи: МоралеС, 28 - Шакірі, 2 (пен.), Гуарін, 38, 63, Паласіо, 73

Вилучення: Беналуан, 52

У Генуї було феєрично. На дубль орендованого в "Мілана" Мбайє Ньянга веронці відповіли дуплетом Луки Тоні. Однак "Дженоа" зі своїх 6 влучних ударів реалізувала 5, тоді як "Верона" - лише третину. У підсумку розгром. "Грифони" виграють другий матч поспіль і рівняються за очками з командою зі свого міста - шостою "Сампою".

"Дженоа" - "Верона" - 5:2

Голи: Агостіні, 10 (авт.), Ньянг, 12, 30, Бертолаччі, 65, Перотті, 86 - Тоні, 20, 57

"Торіно" вперше за 5 турів набрав не максимум очок. "Кальярі" недовго святкував свій успіх, але й нічия згодиться команді Дзоли у боротьбі за виживання, яку сардинці наразі програють.

"Торіно" - "Кальярі" - 1:1

Голи: Ель-Каддурі, 35 - Донса, 34