УКР РУС

Серія А, 17 тур: "Ювентус", "Торіно", "Рома" і "Верона" нищать суперників

22 грудня 2013 Читать на русском

Одразу чотири розгроми у денній програмі останнього туру перед Різдвом - так святкують гранди і ті, хто забрався в цьому сезоні дуже високо як для себе.

Обидва лідери відвантажили суперникам по 4. "Рома" традиційно пропустила мало, тобто зовсім. У "Ювентуса" горе: Буффон пропустив. За це туринці мстили довго і зупинились лише тоді, коли розрив сягнув розгромної межі. Феєрив у центрі поля Поль Погба, який із насолодою йшов також уперед, бив і грав на самому вістрі, а в підсумку записав собі гол і результативний пас.

"Рома" не відстала від могутнього лідера, а все тому, що в неї повернувся "Імператор". За присутності Тотті на полі ніхто собі не дозволить не добігти, не додати тощо. Он, центрбек Мехді Бенатія дубль оформив! А хавбек атакувального плану Адем Льяїч зробив те ж саме, тільки з асистами. Центрфорвард Дестро, а також вінгер Жерві не відставали. Як підсумок, "вовки" розтоптали "слонів". Таке буває лише у футболі!

"Верона" обертів не збавляє, шкода тільки, що переважно в рідних стінах. Якщо підтягнуть гру на виїзді, то чого доброго і за місце в ЛЧ нав'яжуть боротьбу. Тим паче, "Наполі" останнім часом дуже хитає. У "джаллоблю" відзначаємо нестаріючого Луку Тоні. Форвард-гренадер забив двічі, а ще віддав гольову і став найкращим асистентом в поточному сезоні Серії А. З 6-ма результативними пасами він ділить першість із такими людьми, як Тотті, Строотман, Валеро.

У "Торіно" сяяв Чіро Іммобіле - ще один дубль і розгром. А "Фіорентині" вистачило одного робочого голу від Россі. Джузеппе підтвердив стату найкращого снайпера сезону в Італії (14:11 виграє перестрілку в Тевеса). Дуже важлива перемога "фіалок"!

"Аталанта" - "Ювентус" - 1:4 (1:1)

Голи: Моралес, 15 - Тевес, 6, Погба, 46, Льоренте, 75, Відаль, 79

"Верона" - "Лаціо" - 4:1 (2:1)

Голи: Тоні, 5, 78, Ітурбе, 44, Ромуло, 63 - Білья, 27

"Рома" - "Катанія" - 4:0 (1:0)

Голи: Бенатія, 18, 59, Дестро, 55, Жервінью, 80

"Торіно" - "К'єво" - 4:1 (1:1)

Голи: Іммобіле, 45+1, 65, Вівес, 80, Черчі, 90+2 - Теро, 9

"Сассуоло" - "Фіорентина" - 0:1 (0:0)

Гол: Россі, 82

"Сампдорія" - "Парма" - 1:1 (1:0)

Голи: Едер, 44 - Лукареллі, 64