УКР РУС

Сері: Після зриву трансферу в Барселону стіни офісу Ніцци тремтіли, вони не дотримали обіцянки

28 серпня 2017 Читать на русском

Півзахисник Ніцци Жан-Мішель Сері розповів, як за 24 години розбилась його мрія перейти в Барселону.

"Я дуже погано почуваюсь. Не буду брехати. Футбол для мене завжди був святом. Я пропустив матч Ніцци, тому що не міг думати про футбол. Моя мрія грати за Барселону розбилася, і це просто жахливо. Переговори між двома клубами йшли погано. Як я зрозумів, мій від'їзд з Ніцци не відбувся через фінансові причини.

Було важко вийти на вирішальний матч проти Наполі в Лізі чемпіонів, позаяк я постійно думав про трансфер у Барсу. Я намагався організовувати гру, як завжди, але це було неможливо. Кажуть, що причина в моїй грі у цьому матчі. Але як думаєте, Барселона дійсно могла пропонувати понад 30 мільйонів євро за гравця, якого не знала?

Барселона відмовилася від трансферу Сері після провального виступу гравця у Лізі чемпіонів, – MD

Після матчу я понад годину спілкувався з керівниками Барселони, і вони нічого не сказали мені про хід переговорів. Я повернувся додому щасливим, а на наступний день я почув цю новину. Я був приголомшений. Адже мій агент повернувся з переговорів з Барсою, маючи 5-річний контракт на руках.

Я вирушив в офіс Ніцци, щоб зрозуміти, що сталося. Там я просто вибухнув. Запевняю, стіни тремтіли! Боси клубу нічого не говорили і навіть не дивилися мені в очі. Вони обіцяли одне, а потім не дотримали обіцянку, вимагаючи за мене більше грошей, ніж було узгоджено.

Я не є гравцем, який переходить кудись заради грошей. Я хочу виступати за великий клуб – Ювентус, ПСЖ, Арсенал, Боруссія Дортмунд, Ліверпуль", – розповів французький хавбек для Mundo Deportivo.

Хаві: Сері чудово підійшов би Барселоні