УКР РУС

Серхіо Рамос: "Фаворит" ЧС-2018 збірна Іспанії ще нічого не виграла

28 березня 2018 Читать на русском

Центрбек збірної Іспанії Серхіо Рамос закликає не впадати в ейфорію після розгромної перемоги національної команди над збірною Аргентини (6:1) напередодні.

Товариські матчі
завершено
-

"Ми маємо зберігати спокій, оскільки ще нічого не виграли. Звісно, це найкраще, що може бути – готуватися до Кубка світу з такими відчуттями. Для нас ці матчі зовсім не є товариськими і кожен може це побачити в нашій грі та за результатом. Ми повинні втримувати ці амбіції, але не бути зарозумілими.

Іспанія познущалась над Аргентиною

Чемпіонат світу наближається й ми хочеми бути на провідних ролях на ньому. Відсутність Мессі стала важливою для Аргентини. Вони втратили значний відсоток свого потенціалу. Та вони не збиралися легко здатися. Хай рахунок вас не вводить в оману, аргентинці в першому таймі дуже сильно боролися", – розповів Рамос у коментарі FourFourTwo.

Нагадаємо, що іспанці здолали збірну Аргентини з рахунком 6:1, а хавбек Реала Іско оформив перший у кар'єрі хет-трик. На ЧС-2018 збірна Іспанії потрапила до однієї групи з португальцями, марокканцями та іранцями.