УКР РУС

Сергій Попов: Чому б "Шахтарю" й справді не виграти Лігу Європи?

15 грудня 2015 Читать на русском

Відомий екс-гравець "Шахтаря" Сергій Попов поділився думками щодо жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів та 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Навіть не знаю, могло бути гірше чи ні, адже в Лізі чемпіонів залишилися всі сильні команди. Писали, якщо попадеться "Барселона", то це страшно. Але правильно Ребров сказав: грати можна, а виграти це вже питання друге.

Не думаю, що взимку будуть продавати Ярмоленка. Звичайно, якщо є пропозиція, яка влаштує клуб, і його, то він піде незалежно від того, з ким грати. Адже тут потрібно подумати і про майбутній чемпіонаті Європи. Може, Андрій, навпаки, залишиться у "Динамо", щоб була ігрова практика. Адже у випадку переходу, перші півроку він витратить на адаптацію.

А чому б "Шахтарю" і справді не виграти Лігу Європи? До цього потрібно бути готовим, для цього є всі передумови. Зараз будуть збори, потрібно добре попрацювати. Так, є приказка: "Грають всі, а виграють німці". Але ж не можна сказати, що останнім часом вони непереможні.

Хотілося б утримати Тейшейру, але нічого не перевернеться, якщо Алекс піде. "Шахтар" буде грати на перемогу, знайдеться з часом новий лідер", - вважає Попов.

Нагадаємо, що 14 грудня відбулося жеребкування плей-офф Ліги чемпіоні та Ліги Європи де беруть участь "Динамо" та "Шахтар".