УКР РУС

Сердюк: В роздягальні так тішились! Супер!

10 вересня 2011 Читать на русском

Автор переможного м'яча у ворота "Таврії", захисник "Кривбасу" В'ячеслав Сердюк, дав інтерв'ю журналістові після тріумфу в Сімферополі.

- Слава, буквально два дні тому ми з вами говорили про те, хто забиває в складі "Кривбасу". І Ви поскаржилися, що в цьому сезоні не забивають захисники ...
- Так, такий от хороший збіг! І дуже добре, що так сталося! Цю проблемну частину гри команди ми почали поступово закривати. Тепер нам ще б зі стандартів забити - взагалі чудово буде!

- Як сьогодні - важко було?
"Таврія" - дуже сильний суперник. Дуже добре, що не знітилися після пропущеного гола, побігли вперед. Не потрапили в полон, забили два голи їм. Важко було - мокре поле ... Командна гра була у нас сьогодні дуже сильною. Здорово!

- Ось тепер - саме щодо командної гри. Перед матчем ми з Вами теж говорили про те, що в "Кривбасі" колектив зараз сформувався дуже сильний. Подивіться: раніше пропущений гол був контрольним пострілом - команда розсипалася і, як правило, програвала. Тепер навпаки - друга гра - і вольова перемога.
- Так, приклад минулої гри був у нас перед очима і підганяв нас вперед. Тим більше, що "Таврія" відразу сіла і стала грати другим номером, і це змушувало нас йти вперед.

- У міжсезоння ви перемогли кримчан 2:1, тепер також - тенденція?
- Можливо ...Загалом, дуже добре, що все так вийшло.

- Тренер привітав особисто, сказав що-небудь?
- Сказав, що молодець, особливо не виділяв. Звичайно, у всіх емоції такі позитивні були! У роздягальні всі дуже раділи! Супер!

- Тепер завдання: "Металіст" - вдома?
- Ну звичайно! Куди відступати? Будемо старатися!