УКР РУС

Сент-Етьєн здолав Труа, Ніцца та ПСЖ здобули мінімальні перемоги

23 квітня 2018 Читать на русском

Завершилися три поєдинки 34-го туру французької Ліги 1, в яких перемоги здобули Ніцца, Сент-Етьєн і достроковий чемпіон Парі Сен-Жермен.

Єдиний м'яч у матчі претендентів на зону Ліги Європи Ніцца – Монпельє забив Ле Мелу. Хавбек отримав передачу від Сен-Максімена і класно пробив із 25-ти метрів – кіпер гостей врятувати не зміг.

На м'яч малійця Ніане в першому таймі Сент-Етьєн відповів дублем словенця Беріча в другому таймі. Спочатку він замкнув головою подачу зі штрафного, а потім вдало відгукнувся на пас із лівого флангу в швидкій контратаці "зелених".

У центральному ж матчі туру глядачі побачили лише один м'яч. ПСЖ володів територіальною перевагою, але жирондинці набагато частіше турбували кіпера парижан Ареолу. Та навіть двох десятків ударів Бордо не вистачило для забитого м'яча. Натомість Ло Чельсо на 76-й хвилині гарматним ударом із лінії штрафного майданчика приніс чергову перемогу "червоно-синім".

Завдяки перемозі Ніцца піднялася на п'яте місце в турнірній таблиці, маючи в активі 50 очок. На один пункт менше в Сент-Етьєна, на 4 – в Монпельє і на 7 – в Бордо. Парі Сен-Жермен лідирує з 20-очковою перевагою над Монако. У підопічних Емері вже 90 залікових балів.

Франція, Ліга 1, 34 тур

Ніцца – Монпельє – 1:0

Гол: Ле Мелу, 59

Сент-Етьєн – Труа – 2:1

Голи: Беріч, 68, 74 – Ніане, 8

Бордо – ПСЖ – 0:1

Гол: Ло Чельсо, 76