УКР РУС

Селюк розповів, скільки заробляв Яя Туре в "Металурзі" Д

16 грудня 2016 Читать на русском

Футбольний агент Дмитро Селюк розповів про ставлення Яя Туре до грошей і зарплатню гравця в часи виступів в "Металурзі" Д.

"Чи буду я і далі воювати з Гвардіолою? Ні. Ми зараз домовилися з "Ман Сіті" не обговорювати цю тему. Щоб Яя спокійно грав, а Пеп спокійно тренував.

"Ман Сіті" – солідний клуб. І йому важлива репутація. З 1 січня Туре має право підписати попередню угоду з іншим клубом. Може, так і трапиться, а може й ні. Тоді і поговоримо про Яя, мені є що розповісти!

Історії про те, як деяким африканцям зносить дах від багатства, це ні разу не про Туре. Знаєте, за всю свою славну кар'єру Яя ніколи не питав: "Дмитре, а яка у мене буде зарплата в новому клубі?". Ні-ко-ли. Йому реально плювати на гроші. У донецькому "Металурзі" Туре заробляв 15 тисяч доларів на місяць. Невеликі гроші, правда? У "Олімпіакосі" – 300 на рік. А зараз Яя мільйонер. Тому що професіонал, безкорисливий професіонал", – сказав Селюк.

"Я пив не навмисно". Яя Туре пояснив, чому втратив водійські права на 18 місяців

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу