УКР РУС

Селюк - вболівальникам "Таврії": Не потрібно скаржитися, мовляв, Селюк перекрив трансфери!

16 березня 2013 Читать на русском

Колишній віце-президент сімферопольського клубу ставить у протистоянні з донецьким "Металургом" саме на "Метадон".

- Дмитре Дмитровичу, ви, напевно, будете чекати це протистояння з нетерпінням?

 - Звичайно (посміхається)! Для мене ця зустріч цікава ще й тим, що і в "Таврії", і в "Металурзі" грають по три моїх футболісти.
У Донецьку - це Леонардо, Лоренцо Ебіселіо та Володимир Польовий, а за кримчан виступають Аніс Буссаіді, Рубен Гомес і Марко Не.
Тому три на три (сміється). Думаю, зараз донеччани сильніші за своїх опонентів. Пов'язано це в основному з тими подіями, які відбувалися останнім часом навколо "Таврії".

 У той же час господарів не можна недооцінювати. Буває так, що в тяжкі часи та чи інша команда збирається з силами і може дати бій.
До речі, користуючись нагодою, звертаюся до вболівальників "Таврії", які, можливо, вважають, що це я завдав шкоди їх клубу. Це не так. Не я влаштовував нинішні проблеми. Про те, що відбувається з сімферопольцями зараз, передбачав і говорив ще в минулому році в червні.

 Плоди трансферів, які були здійснені влітку, кримчани пожинають досі. Тоді було куплено дев'ять футболістів, більшість з яких виявилися невисокої якості. Тому не треба скаржитися, мовляв, Селюк перекрив нам трансфери, адже в червні були придбані ряд виконавців. Що, в кожне трансферне вікно по 10-20 футболістів купувати?

 Є ще одна родзинка цього протистояння. Леонардо, який зараз в донецькому "Металурзі", повинен був бути в ... "Таврії"! Він приїжджав до Сімферополя, тренувався з командою, тому навіть ми повинні були підписати з ним контракт.  Але враховуючи те, що я покинув клуб, а керівництво клубу було категорично проти моїх гравців, тому Леонардо не прийняли і він опинився в Донецьку. Оцініть метаморфозу: той, хто повинен був виступати за "Таврію", буде грати проти неї.