УКР РУС

Селтік поступився Астані, але пробився у груповий раунд Ліги чемпіонів

22 серпня 2017 Читать на русском

Астана несподівано перемогла Селтік у другому матчі плей-офф Ліги чемпіонів, але саме шотландський клуб пройшов у наступний раунд турніру.

Відкрили рахунок господарі в середині першого тайму, захисник Селтіка Айєр зрізав м'яч у власні ворота. Проте за 8 хвилин Скотт Сінклейр відновив рівновагу. Після цього здавалося, що інтрига в матчі померла, адже перший матч завершився з рахунком 5:0 на користь Селтіка. Однак другий тайм видався багатим на події.

На 48 та 49 хвилині господарі змогли двічі забити у ворота Селтіка. За 20 хвилин до кінця матчу Твумасі записав на свій рахунок дубль, після чого Селтік відверто посипався. Господарі регулярно створювали моменти біля воріт Селтіка, однак Астані не вистачало завершального удару. Але на 80 хвилині Селтік вже остаточно зняв питання щодо переможця у цій парі. Нтчам забив другий гол Селтіка у цьому матчі. А на 90 хвилині Гріффітс скоротив відставання до мінімуму.

В результаті Селтік несподівано поступився Астані, однак за підсумком двох матчів пробився у груповий етап Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів, плей-офф, матч-відповідь

Астана – Селтік – 4:3 (перший матч – 0:5)

Голи: Айєр, 26 (автогол), Мужиков, 48, Твумасі, 49, 69 – Сінклер, 34, Нтмач, 81, Гріффітс.