УКР РУС

"Сельта" у меншості мінімально переграла "Еспаньйол", "Леванте" поступився "Гранаді"

12 грудня 2015 Читать на русском

У 15 турі іспанської Прімери "Еспаньйол" поступився "Сельті", "Леванте" випустив з рук нічию у грі із "Гранадою".

"Сельта" підходила до гри із "Еспаньйолом" у статусі фаворита зустрічі, що одразу вилилось у домінування галісійців на полі. Щоправда, першого і єдиного голу своїх улюбленців вболівальницька торсида на "Балаїдосі" дочекалася лише за декілька хвилин до перерви - влучний постріл в активі Аспаса. Після цього дещо гіркоти до бочки меду "кельтів" додав Ернандес, який спіймав другу жовту картку і залишив господарів поля в 10-ох, проте це ніяким чином не вплинуло на хід подій у зустрічі.

Як наслідок, "Сельта" (28 пунктів) закріплюється на четвертій сходинці, коли "Еспаньйол" (17 балів) - дванадцятий.

У паралельному матчі "Леванте" на пару із "Гранадою" видали безгольовий перший тайм, хоча можливості, аби розмочити рахунок на табло як із тої, так із іншої сторони були. Проте обидва колективи вирішили продемонструвати свою гольову майстерність вже по перерві - спочатку Пенаранда вивів "гранадців" вперед, на що гості спромоглися відповісти м'ячем Сімао. Проте часу на те, аби врятувати поєдинок, коли вищезгаданий Пенаранда оформив дубль, левантійцям - забракло. 

Отже, у битві аутсайдерів сильнішим виявилася "Гранада" (14 балів) - шістнадцята сходинка, "Леванте" (12 очок) залишається другим із кінця.

Іспанія. Прімера, 15 тур.

"Сельта" - "Еспаньйол" - 1:0

Голи: Аспас, 42

Вилучення: Ернандес, 47 (С), друга жовта

"Леванте" - "Гранада" - 1:2

Голи: Сімао, 66 - Пенаранда, 50, 89