УКР РУС

Селін створив у Новоайдарі соціальний проект

17 лютого 2016 Читать на русском

Відомий український політичний діяч Олександр Бригинець на своїй сторінці в соцмережі Facebook поділився враженнями від нової споруди в Новоайдарі, яку за свої гроші побудував у своєму рідному місті захисник грецького "Платаніаса" Євген Селін.

"Це Євген ‪‎Селін‬. Він футболіст. Грав і у ‪"‎Сталі"‬, і у ‪"‎Ворсклі", і в ‪"‎Металісті"‬, і в київському "Динамо"‬, і у збірній України. Зараз грає у грецькому "Платаніас‬і".

Євген, як і усі відомі футболісти, живе не на прожитковий мінімум і має гроші для додаткових бізнесів.

Це нова споруда - вона запрацювала три дні тому - в ‪Новоайдарі‬, де народився Селін. Цю споруду побудував за свої гроші Селін і відкрив там кілька різних закладів, приміром аптеку. А ще їдальню.

Я не думаю, що цей бізнес є дуже рентабельним у Новоайдарі, де люди живуть не надто заможно і в кількох кроках від передової. Тому сприймаю цей бізнес Євгена швидше як соціальний проект і данину рідному місту. В кафе, зрозуміло, чимало великих телемоніторів, де транслюється футбол. Євген знає, що народ бідує, тому, хоч годують смачно, ціни тут помірковані, хоч складається враження, що мають бути значно вищими, виходячи з шикарного оформлення приміщення.

Євген знає, що у Новоайдарі живе чимало вати, але Євген, як справжній патріот, прикрасив свій заклад у стилі української вишивки, зробленій за дуже цікавою технологією.

Будь відповідальним і патріотичним, будь як Євген", - зазначив Бригинець.

Соціальну програму "Шахтаря" визнали найкращою в Європі