УКР РУС

Селезньов: Це ідеальний варіант - я допомагаю "Кубані", "Кубань" - мені

27 лютого 2016 Читать на русском

Український нападник "Кубані" Євген Селезньов пояснив свій перехід в російський аутсайдер.

"Чому опинився в "Кубані"? Так команді потрібно допомогти. Але вийшло, як вийшло. Не буду брехати, варіанти ще були. Але закриття трансферного вікна вже наближалося. І я зробив вибір. Поговорив з тренером команди. Граючи за "Кубань", зможу підійти в гарній формі до Євро. У чемпіонаті Росії багато хороших ігор. Це ідеальний варіант - я допомагаю "Кубані", "Кубань" допомагає мені.

Не буду говорити про контракт, як і про його суму.

Не думаю, що потрібно розмовляти про подальшу кар'єру з тренером збірної України. Тим більше якщо буду забивати, як в Україні. Мене всі знають. І я ніколи не змішую політику і кар'єру. Футбол - це моя робота.

Міг залишитися в "Дніпрі", але чемпіонат Росії набагато сильніший. Пріоритет для мене - в ідеальній формі підійти до Євро. Тут у мене буде більше хороших ігор. Я грав проти багатьох сильних клубів. І мені цікаво грати саме проти таких команд. Не розрізняю, ЦСКА це, "Спартак", "Локомотив" або "Зеніт". Є багато хороших суперників в Росії, тут навіть говорити нема про що", - цитує Євгена Селезньова "Советский спорт".

Селезньов: Рідня не захотіла переїжджати з Макіївки