УКР РУС

Селезньов ще не перейшов у "Кубань", ми ведемо переговори, - Шаблій

23 лютого 2016 Читать на русском

Відомий футбольний агент Вадим Шаблій прокоментував новину про перехід свого клієнта Євгена Селезньова в краснодарську "Кубань".

"Наразі перехід Селезньова в "Кубань" ще не здійснився. Поки ми ведемо переговори. Скажу лише так: він дійсно близький до переходу в "Кубань", зокрема в ньому зацікавлений наставник краснодарців Сергій Ташуєв. Крім того, особливих труднощів у переговорах з "Дніпром" щодо мого клієнта немає - ми ведемо діалог, обговорюємо всі умови. Зараз же Євген перебуває в розташуванні "Дніпра" на зборах у Туреччині. А найближчими днями все стане остаточно ясно.

Навіщо це Селезньову? У нього закінчується контракт з "Дніпром" через 4 місяці. Йому треба приймати рішення. Він повинен страхувати себе контрактом. По-друге, є фактор чемпіонату. Думаю, в Росії він добре себе проявить. Також зазначу, якби бентежив факт, що це Росія, ми б не вели перемовин. Перш за все, він - футболіст, і тільки потім вже йде якась політика. Він розуміє, що він - гравець національної збірної України, і він хоче грати за збірну, зіграти в її складі на чемпіонаті Європи. Але я ж кажу, ось такі склалися обставини", - зазначив Шаблій.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація, що Селезньов покинув "Дніпро" та підпише контракт з "Кубанню".