УКР РУС

Селезньов: Луческу – великий тренер, він назвав мене найкращим нападником чемпіонату Туреччини

10 вересня 2018 Читать на русском

Нападник турецького Акхісара Євген Селезньов розповів про значення Мірчі Луческу у його кар'єрі

"З дитинства вболівав за Галатасарай. Пам'ятаю, ще, по-моєму, Луческу тренував їх, в 2001 році. Я це запам'ятав, вони тоді обіграли Реал 3:2, у мене це досі в пам'яті. Сказав собі, що колись зіграю за цю команду. Не так, що 100% зіграю, мрія була.

"Шевченко поставив на місце? Той, хто це написав, – чистий чорт". Селезньов – про сильну Україну і хлопчика у спідниці

Про мене фанати Акхісара багато пишуть. Добре, що я турецьку мову не розумію, але кажуть, що погані слова пишуть. Нічого, переживемо. Заб'ю один-два голи – знову полюблять.

Я не хотів їх образити, хотів, щоб мене зрозуміли. Хотів зробити крок вперед, не кинути нікого на півдорозі, допоміг їм достатньо, хотів пояснити свою позицію. Такі пропозиції робляться не кожному, треба розуміти, що це за команда.

Це Ліга чемпіонів, мене бере Фатіх Терім, це великий тренер, в Туреччині його називають імператором. Це повний стадіон, божевільна історія у клубу.

У мене був хороший початок кар'єри в Шахтарі, а це було б гарне її завершення. Чому ні? Я багато працював для цього. Вийшло, що вийшло. Не хочу говорити, все одно вже нічого не зроблю. Просто була офіційна пропозиція не агенту, а клубу, значить, заслужив це.

"Я сказав йому: с*ка, ну зачекай дві хвилини і я тебе спіймаю", – Селезньов про скандальну дискваліфікацію в Туреччині

Луческу мене набрав по телефону, сказав, що наразі я найкращий нападник в Туреччині, коли він побачив матч з Бешикташем.

Я йому подякував, він дійсно мені багато дав. Хоча в Шахтарі, можливо, я неправильно себе вів, були моменти. Вдячний йому, що він дав мені багато в плані голови в футболі, він дуже мудрий тренер, великий тренер", – сказав Селезньов в ефірі ПроФутбол.