УКР РУС

Селезньов: Краще б ми зіграли з "Брюгге" у Львові

22 квітня 2015 Читать на русском

Нападник "Дніпра" Євген Селезньов поскаржився на відвідуваність єврокубкових матчів своєї команди в Києві.

"Знаєте, я дуже поважаю "Олімпік", і мені симпатичний той футбол, який Роман Санжар прищепив цій команді. Я добре знаю Рому, він відмінний хлопець і класний фахівець.

Знаю, як багато він уваги приділяє своїй роботі, тому не потрібно занадто вже критично оцінювати їхню гру проти нас. Так, ми перемогли з розгромним рахунком, але так іноді у футболі буває. Нам досить швидко вдалося відкрити рахунок, після чого закріпили свою перевагу. По суті, після першого тайму гра була зроблена.

Чи останні успіхи "Дніпра" допоможуть зібрати повні трибуни "Олімпійського"? Дуже на це сподіваюся. Але, якщо чесно, не думаю, що на НСК "Олімпійський" нас прийде підтримати багато вболівальників. Не знаю, з чим це пов'язано, але в Києві публіка не дуже й тішить "Дніпро" своєю увагою.

Звичайно, в Києві є своя команда, але раз вже так склалися обставини, вважаю, ми теж заслужили на підтримку. Як на мене, краще б ми зіграли з "Брюгге" у Львові. На "Арені Львів" точно б зібрали аншлаг.

Розумієте, "Брюгге" на своєму полі в цьому році ще не програвав, і взагалі в рідних стінах бельгійці грають дуже сильно. Крім того, у складі суперника були відсутні лідери, що також позначилося на діях "Брюгге". Думаю, в Києві буде зовсім інша гра", - сказав Селезньов.