УКР РУС

Селезньов: Шевченко пояснив мій невиклик у збірну тим, що він хоче перевірити молодих виконавців

6 березня 2018 Читать на русском

Нападник Акрхісар Беледієспор Євген Селезньов розповів про своє перебування в турецькій команді та невиклик у збірну України.

Євген Селезньов в інтерв'ю офіційному сайту ФФУ розповів про амбіції його нинішнього клубу Акхісар Беледієспор та прокоментував невиклик до збірної на товариські матчі з Японією та Саудівською Аравією.

"Головний тренер Андрій Шевченко пояснив своє рішення тим, що він хоче перевірити молодих виконавців. Вибір завжди залишається за тренерським штабом збірної. Моя справа – доводити свою спроможність допомагати команді на футбольному полі.

Ми дуже сильно провели матч чемпіонату проти Коньяспору. Хоча, звичайно, гостьова перемога над Фенербахче запам’ятається надовго. Утім, у цьому поєдинку, окрім грамотної гри, на нашому боці була спортивна удача.

Наступного сезону керівники Акхісара хочуть бачити команду в європейських клубних турнірах. У нас новий стадіон, який було відкрито лише наприкінці січня. Звісно, всі хотіли б спостерігати на ньому міжнародні матчі. Утім, конкуренція у чемпіонаті надто висока", – сказав Селезньов.