УКР РУС

Селезньов : Сподіваюся, що можу допомогти нашій збірній, я для цього сюди і приїхав

15 травня 2016 Читать на русском

Старий-новий форвард "Шахтаря" Євген Селезньов поділився емоціями від повернення до рідного клубу і оцінив шанси виклику до національної збірної України.

Нещодавно Євген Селезньов повернувся в "Шахтар" після того, як розірвав контракт з краснодарською "Кубанню", за яку виступав з лютого нинішнього року. В Росії форвард не зміг досягти успіху, та ще й мав фінансові розбіжності в стосунках з керівництвом клубу. Тепер Євген прагне допомогти "гірникам", про що розповів в інтерв'ю для клубного сайту.

Селезньов відмовив російському клубу

"Переговори практично не велися. Мені подзвонили і сказали про варіант з "Шахтарем", я поговорив з президентом і відразу погодився. Президент сказав, що потрібно допомогти "Шахтарю" знову стати чемпіоном. Більше нічого і не треба було говорити. Поки поспілкувався тільки з Даріо Срною та Ярославом Ракицьким. Вони подзвонили, привітали мене з поверненням.

Емоції дуже приємні і позитивні. Я до останнього моменту не міг повірити, що повертаюся в "Шахтар". Донецьк - мій дім, а "Шахтар" - клуб, який мене виховав, дав мені путівку в футбол. Тому я дуже радий знову стати частиною цієї команди, сподіваюся вже завтра почати займатися з командою. Сьогодні ще узгоджуються всі формальності і побутові питання. У цілому, я готовий.

"Кубань" ? Можу сказати тільки одне: не помиляється той, хто нічого не робить.

Сподіваюся, що можу чимось допомогти нашій збірній. Я для цього сюди і приїхав. Останнім часом я постійно грав, забивав м'ячі, тренувався. Тож із фізичною формою ніяких проблем немає.

Я завоював з "Шахтарем" практично все, що можна завоювати на клубному рівні. І мотивація тут може бути тільки одна - все це повторити. Хочу перемагати і вигравати нові трофеї. Вірю, що зможу допомогти "Шахтарю", зможу посилити команду. Зроблю все можливе, щоб привести "Шахтар" до нових титулів. Але найголовніше, те, чого всі ми хочемо, - це повернутися додому, на "Донбас Арену". Це моя найбільша мрія ", - сказав Селезньов.

Народна збірна: вибираємо команду на Євро-2016 разом!