УКР РУС

Сайт "Футбол 24" проводить благодійний аукціон на підтримку українських воїнів!

18 квітня 2015 Читать на русском

Десятки тисяч українських воїнів й далі перебувають на передовій, захищаючи наші землі від ворога. Тисячі наших героїв лікуються у медичних закладах, а також проходять реабілітацію. На всі ці речі потрібні чималі гроші. Тож сайт "Футбол 24" вирішив долучитися до збору коштів, організувавши благодійний аукціон на потреби воїнів АТО.

Поки що на аукціон ми виставили п'ять лотів, хоча сподіваємося, що їхня кількість іще збільшиться. Принагідно закликаємо футбольну та спортивну громадськість долучитися своїми лотами до нашої акції. Запропонувати свій лот ви можете через форму зворотного зв'язку або зателефонувавши в редакцію. Сама ж процедура аукціону відбуватиметься сайті lux.fm, де ви власне й зможете придбати один із лотів.

Отож,..

Лот №1. Прапор України з автографом чемпіона світу з боксу серед аматорів, одного із найперспективніших українських боксерів-професіоналів Євгена Хитрова. Під цим прапором Євген виходив на свої поєдинки на професійному рингу.

Лот№2. Ексклюзивний футбольний м'яч від найпопулярнішої футбольної програми України "Про Футбол" з автографами ведучих Ігоря Циганика та Саші Лободи.

Лот№3. Прапор України з автографом чемпіона світу з боксу, одного із найкращих боксерів в історії України Андрія Котельника.

Лот№4. Іменні футбольні бутси Adidas Adizero f50 одного із найкращих футболістів львівських "Карпат" Артура Карнози.

Лот№5. Прапор України з автографами боксерів славетної команди "Українські Отамани". Разом з нашими боксерами цей прапор об'їхав весь світ.

Нагадуємо ще раз, що детальніше про самі лоти, їхні фото, стартову і поточну ціну ви можете дізнатися на сайті lux.fm, де власне й відбуватиметься сам аукціон.

Хочемо подякувати усім людям, які допомогли нам своїми лотами в організації даного аукціону. А розпорядником коштів, зібраних на аукціоні буде Благодійний Фонд "24".

Ми дуже сподіваємося, шановні любителі футболу і не тільки, на вашу активну участь в аукціоні. Ви зможете не лише придбати ексклюзивну річ від знаменитих спортсменів і журналістів, але й долучитися до доброї справи: кожна копійка зібраних коштів буде спрямована на допомогу воїнам АТО на передовій та лікування українських героїв у лікарнях.  

Не залишайтеся байдужими, долучайтеся до аукціону! Вітатиметься не тільки сама участь в аукціоні, але й поширення новин про нього у соцмережах.

Разом ми переможемо!