УКР РУС

Саутгейт не втратить роботу навіть у випадку поразок у всіх матчах на ЧС-2018, – представник Футбольної Асоціації

4 грудня 2017 Читать на русском

Представник Футбольної Асоціації Мартін Гленн запевнив журналістів, що Саутгейт залишиться на посаді головного тренера збірної Англії навіть у разі провального виступу на Чемпіонаті світу.

Посадова особа ФА Мартін Гленн заявив, що головний тренер національної збірної Англії Гарет Саутгейт залишиться на своєму посту навіть попри невдалий результат на Чемпіонаті світу 2018. Нагадаємо, "три леви" потрапили до группи G разом із Бельгією, Тунісом і Панамою. Як повідомляє BBC Sport, Гарет Саутгейт має довгостроковий план побудови команди та продовжить працювати ще "на кілька турнірів".

Саутгейт: Збірна Англії спробує виграти ЧС-2018

"У нас є довгостроковий план. Ви побачите його плоди".

"Довгострокові плани важко захищати, якщо результати в короткі строки йдуть проти тебе. Ми хочемо перемагати, але також маємо бути реалістами. Ніхто не хоче погано провести Чемпіонат світу, але ми впевнені, що Гарет є правильною людиною для керування збірною ще на кількох турнірах", – сказав Гленн.

"Ми будемо робити це стійко. Ми знаємо, що це спрацювало у Німеччини та Іспанії, тому ми просто повторюємо те, що зробили вони, додаючи власний акцент", – додав посадовець.