УКР РУС

"Сассуоло" здобув неймовірну перемогу наприкінці гри проти "Інтера"

10 січня 2016 Читать на русском

В матчі 19 туру італійської Серії А міланський "Інтер", який зараз лідирує в турнірній таблиці, на "Джузеппе Меацца" приймав 7-й "Сассуоло".

Гра завершилась із рахунком 1:0 на користь гостей. Наприкінці матчу "Сассуоло" все ж зумів вирвати перемогу, після того, як Довері призначив пенальті у ворота "Інтера". Берарді продемонстрував холоднокровність та забив такий потрібний гол. 

Відзначимо, що протягом всього матчу більшою перевагою володіли господарі. Зокрема Льяїч, Кондогбіа та Паласіо мали не погані моменти, щоб нарешті відкрити рахунок, проте їм забракло трохи талану. Варто відзначити і прекрасні сейви у виконанні голкіпера "Сассуоло" Консільї.

"Чорно-зелені" своєю чергою також не збиралися відсиджуватись та гостро контратакували. В першому таймі могли відзначитися Сансоне та Міссіролі, а наприкінці гри  міг виривати перемогу Флоро Флорес, який кількома хвилинами раніше вийшов на заміну, але "Інтер" має Хандановіча, який все ж не зумів врятувати команду перед фінальним свистком.

Отже, після цієї гри "Інтер" все ще 1-й, проте 2-й "Наполі" та 3-я "Фіорентина" відстають від нього на 1 пункт, а 4-й "Ювентус" - на 3. Відтак, цілком ймовірно, що після цього туру зміниться лідер. "Сассуоло" ж піднімається на 6 сходинку.

Італія. Серія А. 19 тур

"Інтер" - "Сассуоло" - 0:1  ВІДЕО

Гол: Берарді, 90+5 (пенальті)