УКР РУС

Мілан не зумів здолати Емполі: 6 тур Серії А, матчі четверга

27 вересня 2018 Читать на русском

В матчі 6 туру Серії А Сассуоло на виїзді здолав СПАЛ і продовжує знаходитись в зоні Ліги чемпіонів, Мілан не зумів переграти Емполі.

В матчі двох команд-сенсацій чемпіонату вдача посміхнулась Сассуоло. Після удару Бабакара Аджапонг швидше за всіх зорієнтувався і в падінні переправив м'яч у ворота. А наприкінці матчу Матрі з другої спроби переправив м'яч у ворота, поставивши крапку в матчі.

Мілан не зумів перемогти Емполі. Хоча міланці досить швидко повели в рахунку: Білья потужно пробив з-за меж штрафного, м'яч рикошетом від Капецці залетів у сітку воріт. Першу половину команди провели досить рівно, і Мілан і Емполі мали нагоди відзначитись. А в другому таймі Емполі таки зумів зрівняти рахунок, Капуто реалізував пенальті. Мілан намагався вирвати перемогу, проте так і не вдалось пробити Террачано.

Завдяки цій перемозі Сассуоло продовжує перебувати в зоні Ліги чемпіонів з 13 очками. СПАЛ після цієї поразки опустився на 8 сходинку турнірної таблиці з 9 пунктами. Мілан з 6 пунктами залишився на 14 позиції, Емполі продовжує перебувати впритул до зони вильоту.

Чемпіонат Італії 2018/19, 6 тур

СПАЛ – Сассуоло – 0:2

Голи: Аджапонг, 59, Матрі, 90

Емполі – Мілан – 1:1

Голи: Капуто, 71 (пен) – Капецці, 10 (аг)