УКР РУС

Саррі: Не хотів дивитися матчі Манчестер Сіті занадто часто, щоб не впасти в депресію

17 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Наполі Мауріціо Саррі поділився очікуваннями від матчу проти Манчестер Сіті у 3 турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"Таких почуттів, як при перегляді ігор Сіті при підготовці до матчу з ним, я не відчував навіть в минулому сезоні напередодні зустрічей з Реалом. Я завжди знав, що моя команда може створити проблеми будь-якому супернику, хто б ним не був. Але зараз, коли спостерігаю за Сіті, то бачу неймовірно потужну команду, і це не просто відчуття. Все це підкріплюється статистикою.

Я дивився матчі Сіті, але не хотів робити цього занадто часто, щоб не впасти в депресію. Думаю, Сіті є найкращою командою Європи, перевершуючи інших на голову.

У турнірному плані завтрашній матч не так важливий. Манчестер грає на зовсім іншому рівні, ніж інші учасники групи. Думаю, він займе перше місце, так що для нас визначальними будуть зустрічі з іншими клубами.

Хотів би подякувати Пепу Гвардіолі, який сказав про нас багато хорошого. Його компліменти дуже приємні, адже на даний момент він найкращий тренер планети. 25 років тому піонером футболу був Арріго Саккі, але, можливо, через пару років вплив Гвардіоли на футбол буде не менш значущим", – цитує Саррі офіційний сайт УЄФА.

Матч Манчестер Сіті – Наполі відбудеться 17 жовтня. Початок о 21:45.

Гвардіола назвав головну відмінність між Шахтарем та Наполі, яких вважає дуже схожими командами