УКР РУС

Саррі: Наполі дав Ромі шанс забити 5 голів, хоча вона увійшла у штрафний разів 8

4 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Наполі Мауріціо Саррі прокоментував домашню поразку від Роми в чемпіонаті Італії.

Суперник Шахтаря в 1/8 Ліги чемпіонів розбив Наполі 4:2. На фоні вистражданої перемоги Ювентуса проти Лаціо субота виявилася чорним днем для неаполітанців, які тепер за втраченими очками поступаються туринцям.

Наполі – Рома – 2:4 – відео голів та огляд матчу

"Доведеться передивитись гру, адже ми провели хороший поєдинок з багатьох точок зору. Зазвичай, коли у тебе 11 гольових моментів проти п'яти у суперника, то ти перемагаєш з рахунком 3:1. У нас було 26 ударів, 13 прицільних.

Ми рідко дозволяли Ромі входити в наш штрафний майданчик, однак при цьому римлянам вдалося забити голи. В усьому іншому наша команда зіграла так, як це вона робить зазвичай. Я не бачу великої різниці між нашими виступами вдома і на виїзді, наш спосіб гри залишається незмінним.

Не думаю, що ця поразка здатна підкосити команду, оскільки ми створили багато моментів. Нам ще належить зрозуміти, чому ми надали супернику нагоди забити 4-5 голів, коли Рома всього разів 8 входила у штрафний.

Пропущені голи? Перший м'яч був випадковістю. Ми пропустили його після двох відскоків. Мені не сподобалося те, що Рома дуже легко відібрала м'яч. Такого зазвичай з нами не буває. У плані руху суперник не створив нам багато проблем. Цього разу ми били по воротах навіть більше, ніж у матчі з Беневенто, який завершився на нашу користь з рахунком 6:0.

Гол Дибали на останній хвилині? Я говорив, що кожного разу грати після Ювентуса – ненормально. Однак це не має бути для нас алібі. Думаю, що Наполі просто повинен пишатися тим, що продовжує боротьбу за Скудетто. Наша команда виступає настільки добре, що претендує на вершини, підкорення яких, можливо, виходить за межі наших можливостей. Ми виходили з результату в 64 очки, але потім змогли набрати 82, а потім 86 без Ігуаїна. У цьому році у нас вже 69 очок за стільки турів до кінця сезону!

Цей колектив творить неймовірні речі, тому несправедливо вимагати від хлопців більшого. Ми ніколи не залишаємося задоволеними. Після матчу я сказав команді, щоб вона продовжувала сяяти. Гра була на висоті, тож зараз думаємо про те, щоб провести найближчий матч на високому рівні.

Фанати аплодували команді? Ці вболівальники заслуговують таку команду, тому що я рідко бачив, щоб в настільки невдалому матчі команди грали так якісно. Тіфозі знають, що ми не є найсильнішою командою Італії, але добре працюємо", – цитує Саррі Gazetta.