УКР РУС

Санжар: З такими грубими помилками розраховувати на позитивний результат неможливо – вони вбивають план на гру

7 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар підбив підсумки матчу 25-го туру УПЛ проти Руху.

"Ми зробили грубі помилки в обороні. Програли всю гру за перші 20 хвилин. Борячук сьогодні помучив нашу оборону. З такими грубими помилками при грі в обороні розраховувати на позитивний результат неможливо. Так, хлопці не здавалися, старалися, але після того, як ти пропускаєш три м'ячі, повернутися в гру дуже складно.

Погром за 22 хвилини у відеоогляді матчу Рух – Олімпік

Потрібно було знайти якісь слова в перерві для того, щоб футболісти не опустили руки, продовжували боротися і грати. У другому таймі ми виглядали гідно, хоча і Рух уже діяв за рахунком. У нас був контроль м'яча, але не вистачало гостроти попереду. Хочеться бачити більше ініціативних дій, агресію, більше креативу. Ми тримали м'яч, але до ударів, як правило, справа не доходила.

Однак, я повторюся, атакувальні дії – це одне, але припускатися таких помилок в обороні – неприпустимо. Для себе я отримав багато інформації. Має бути море роботи. Для початку потрібно постаратися гідно завершити цей сезон. За другий тайм я можу свою команду похвалити. Вони терпіли, не здалися – молодці. Але, знову-таки, припускатися таких помилок... Вони вбивають весь план на гру, весь настрій. Ми провели всього два тренування, але навіть те, що встигли зробити, усе розвалилося через дитячі помилки", – цитує Санжара офіційний сайт Олімпіка.

Нагадаємо, "олімпійці" розгромно поступились Руху, але зберегли прописку в УПЛ на наступний сезон завдяки розгромній поразці Миная у поєдинку з Шахтарем.

Рух розбомбив Олімпік – Борячук феєрить, а провальний дебют Санжара рятує Минай