УКР РУС

Санжар: В кожної команди є шанс на путівку в єврокубки

7 травня 2017 Читать на русском

Наставник "Олімпіка" Роман Санжар прокоментував перемогу над "Чорноморцем" в 28 турі УПЛ (1:0).

"Ми створили багато моментів в першому таймі, але і в другій половині часто ловили суперника на контратаках. Чотири рази виходили 3 в 2 і 4 в 2. Не довели ці атаки до логічного завершення.

Створили дуже багато моментів, але підвела реалізація, над чим і будемо працювати. Постараємося, щоб в наступних матчах цього не було, адже не в кожній грі є стільки моментів. Зазвичай їх набагато менше. Потрібно витискати максимум.

Вважаю, що фаворита в боротьбі за путівку в єврокубки немає. Розігруються ще 12 очок. У кожної з команд є шанси на путівку в єврокубки. Думаю, на сьогоднішній день шанси рівні.

Брікнер забив не випадково, він такими ударами забиває на тренуваннях. У нього дуже хороший удар. Хлопець росте, у нього завжди горять очі, величезне бажання грати. Не все виходить в тактичному плані, але він працює на тренуваннях, просто так такі м'ячі не залітають. Для цього потрібно не тільки мати сильний удар, але і велике бажання. У Івана все це є. Я радий, що він зміг забити красивий гол і приніс нашій команді три очки", – цитує Санжара офіційний сайт "Олімпіка".

Нагадаємо, що в матчі 28 туру УПЛ "Олімпік" переміг "Чорноморець" та піднявся на 4-е місце.

Бабич: Сьогодні я не впізнав "Чорноморець" на полі

, а також у Viber