УКР РУС

Санжар: Прийомов, швидше за все, залишить Олімпік

12 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар розповів про кадрову ситуацію в клубі на період зимової перерви в чемпіонаті.

"Втрати? Думаю, що можуть піти багато провідних футболісти. Такою була домовленість, що хлопці будуть мати можливість покинути команду, якщо у них будуть гідні пропозиції. Тому тут завдання нашого керівництва клубу утримати лідерів і, обов'язково, до них додати ще досвідчених футболістів. В цьому випадку у Олімпіка будуть шанси боротися за поставлені завдання.

Санжар: Краще ущільнити календар, але зіграти на нормальних полях в гарну погоду

Побудувати нову команду за короткий період часу дуже складно. Якщо згадати попередні сезони, наш президент не хотів, щоб в Олімпіку грали орендовані футболісти. Але ось уже рік нам доводиться запрошувати орендованих гравців, щоб закрити проблемні позиції. І кожне півріччя їх стає більше. Ідуть досвідчені хлопці, а замінити їх важко. Тому нам доводиться брати футболістів в оренду, не виключено, що цієї зими ми змушені будемо вчинити аналогічно.

Підсилення? Дуже важливо підсилити групу атаки. Вигравати матчі дуже важко, коли в команді один молодий нападник. З огляду на свою молодість Стасу Біленькому властива нестабільність. Плюс, є якісь мікротравми. Все що завгодно може бути в чемпіонаті, команда не повинна залежати від одного футболіста, тим більше молодого. Будемо говорити з президентом, щоб підсилити групу атаки.

Чи залишиться в команді Прийомов? На сьогоднішній день, швидше за все, ні. У Володі є плани, ми спочатку домовлялися, що він допоможе нам в кінцівці. Я бачив, що у нас є проблеми в атаці, тому прийняв рішення запросити його в кінці осені. Це справжній професіонал, він забив хороші м'ячі, проводив гарні ігри. Я задоволений його приходом до Олімпіка", – сказав Санжар в інтерв'ю офіційному сайту Олімпіка.