УКР РУС

Санжар: Працюємо тільки з вільними агентами, нікого купувати не будемо

11 січня 2018 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар розповів про підготовку до другої частини сезону та поділився трансферними планами команди.

"Ми розуміємо, що початок весняної частини чемпіонату для нас, як і для багатьох інших команд, буде дуже важливим і вирішальним. Є якийсь час, за який ми повинні добре підготуватися, щоб вирішити свої завдання.

Лук'янчук не продовжуватиме кар'єру в Олімпіку

Втрати команди? Втрати дійсно серйозні. Пішли ключові, системоутворюючі футболісти. Але я думаю, що нам вдасться їх замінити. Ми зобов'язані це зробити, якщо ми хочемо вирішувати якісь завдання. Думаю, у нас це вийде. Зараз ведемо переговори з рядом футболістів, в найближчі терміни наші ряди поповнять певні хлопці.

Які у команди плани на зимову підготовку? До 14 січня ми працюємо в Києві в режимі дворазових тренувань. Потім летимо до Туреччини, де проведемо ряд хороших спарингів з такими командами, як Стяуа, Слован. У цих матчах подивимося наших потенційних новачків.

Чи існує трансферний бюджет? Ні, ми працюємо тільки з вільними агентами, нікого купувати не будемо", – цитує Санжара офіційний сайт Олімпіка.