УКР РУС

Санжар: Переживав через відсутність Богданова, але Гошкодеря виконав усі завдання

1 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Олімпіка" Роман Санжар прокоментував 4-у перемогу донецького клубу в 5-и останніх матчах чемпіонату України – на полі "Ворскли" в 10-му турі УПЛ (2:1).

"Вважаю, що це важка і вольова перемога. Хлопці проявили характер. Але, якщо говорити про перший тайм, то добре почали, не дали нічого зробити супернику, однак тринькали моменти. Забили гарний гол, але пропустили в роздягальню зі стандарту, хоча розбирали суперника, готувались. Знали, що сильна сторона "Ворскли" – це стандарти.

Молодці, що дотерпіли у другому таймі. Було дуже важко. Відчували напругу зі стандартів. Лисенко гарно вийшов, забив гол і дотерпіли в кінці гри. Загалом гра була більш-менш рівною, але ми трохи краще реалізували свої моменти і перемогли.

Без Богданова було непросто. Я переживав, бо Гошкодеря випав на невизначений термін і перебував не в найкращих кондиціях. Але Віталію вдалось чудово замінити Богданова і виконати всі поставлені тренером завдання.

Лисенко, Матяж, Гринь непогано грає, два голи забив. У нас серйозна конкуренція в атаці, де нема як такого основного форварда", – сказав Санжар в ефірі "Футбол 2".

"Ворскла" вдома поступилася "Олімпіку"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях