УКР РУС

Санжар: Перемога над Карпатами далась нелегко, наше завдання – будувати команду

11 березня 2018 Читать на русском

Наставник Олімпіка Роман Санжар підвів підсумки матчу 23 туру УПЛ, у якому його команда розгромила Карпати з рахунком 3:0.

"Хочу привітати команду з перемогою, вона була нам дуже потрібна після наших невиразних матчів. У голові тримали минулий матч, а точніше, другий тайм, в якому ми явно програли по всіх показниках.

Карпати – Олімпік – 0:3 – відео голів та огляд матчу

Сьогоднішній перший тайм можна назвати таймом нереалізованих можливостей. Можливо, сильно переживали, але забитий гол нас заспокоїв. У другому таймі "підсіли", було дуже тяжко. Матч міг скластись по-різному. Якби на початку пропустили, то невідомо чи зуміли б ми перемогти. Ця перемога далась зовсім нелегко. Хлопці дотерпіли та перемогли.

Будемо рухатись від матчу до матчу. На сьогодні у команді є хлопці, яких я ще не бачив у грі. У кожного буде час вийти на футбольне поле. Наше завдання – будувати команду.

У минулій нашій грі з львів'янами мені дуже сподобалась група атаки Карпат, акцентував увагу на Карраскалі. Думаю, у нього хороше майбутнє", – цитує Санжара офіційний сайт Карпат.