УКР РУС

Санжар: Олімпік залежить від вузького числа виконавців

8 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар підбив для своєї команди підсумки першого кола УПЛ.

"Вважаю, що те місце, яке ми займаємо зараз – гідне. Але все-таки були матчі, в яких ми могли зіграти краще. Зрозуміло, що всі ігри неможливо провести на одному рівні, але потрібно прагнути до того, щоб грати регулярно на своїх максимальних кондиціях. Тільки так можна прогресувати.

Найгірший і найкращий матчі? Найгірший – матч зі Сталлю. Хороших матчів було достатньо, це і поєдинки з Олександрією, з Зорею, з Маріуполем. З приазовцями гра складалася не найкращим чином, але за рахунок морально-вольових якостей ми здобули три очки. Ця гра мені дуже сподобалася.

Наскільки залежний Олімпік від Мохи та Біленького? Думаю, що в цьому питанні вже є відповідь. Сьогодні Олімпік залежить від вузького числа виконавців як в атаці, так і в обороні. Мені б хотілося бачити більше конкуренції, щоб хлопці були рівні за своїм рівнем. Тоді команда буде розвиватися, і результати будуть краще. Поки ж не всі хлопці змогли себе проявити так, як Моха і Біленький, їм необхідно підтягуватися. Але ми постійно говоримо про це, всі хлопці це знають і працюють на тренуваннях. Тому я очікую, що завдяки тренувальному процесу всі хлопці групи атаки будуть додавати в своїй грі.

Травми Цимбалюка та Дороніна? Володя тренується поки що за індивідуальною програмою. Ми дивимося за його динамікою, він вже більш інтенсивно працює, але поки що складно сказати, як скоро він зможе вийти на поле. Все залежить від його самопочуття. Це ж стосується і Жені, він тільки днями почав виконувати бігову роботу, але поки що його турбує травма. Говорити про якісь чіткі терміни відновлення поки не можу.

Конкуренти за вихід у першу шістку? Вважаю, що всі команди з третього по 12-е місце мають дуже хороші шанси потрапити до першої шістки. Попереду розігруються 33 очка, тому кожен може як піднятися, так і опуститися. Навіть Чорноморець, Олександрію і Карпати рано списувати з рахунків, конкуренція в цьому сезоні божевільна і розслаблятися нікому не можна", – сказав Санжар в інтерв'ю офіційному сайту Олімпіка.

Санжар: Олімпік давно не отримував преміальних

Вчора Олімпік в товариському матчі переміг Динамо з рахунком 2:1.