УКР РУС

Санжар: Олімпік робить ставку на чемпіонат, але хотів перемогти Ворсклу у Кубку

26 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар на післяматчевій прес-конференції прокоментував поразку від Ворскли (0:2) у1/8 фіналу Кубка України.

"Матч проти Ворскли вийшов справжнім кубковим – дуже непростим. На жаль, Олімпіку не вдалось перемогти, але я все одно задоволений тим, як хлопці віддавались на полі. У нашому складі була і молодь, і гравці, які тривалий час пропустили через травми.

Ворскла – Олімпік – 2:0 – Відео голів і огляд матчу

В кінцівці матчу трохи підсіли фізично. На такому полі важко грати більше 90 хвилин. До того ж, багато наших гравців не мали ігрового тонусу. Тому десь не вистачило сил.

Звісно, для нас важливішим є чемпіонат. Однак це означає, що ми не хотіли перемогти Ворсклу і пройти в 1/4 фіналу Кубка України. Просто у нас в команді більше 20 футболістів, всі хочуть показати себе і довести. Тому я в кубковій грі дав можливість зіграти виконавцям з недостатньою ігровою практикою.

Я задоволений організованістю дій команди і самовіддачею. Розчаровує лише результат.

Дещо допомагав, дещо заважав вітер. В цілому погода була футбольною. Головне, що поле не було в'язким.

Гра Єдинака і Дороніна? Єдинак мав певні помилки, але він старався. Це молодий і перспективний хлопець, у нього все попереду. Доронін мав дуже важку травму і не грав з минулого грудня. Йому психологічно ще важко. Він старався, не випав з гри. Дав йому можливість відчути гру і впевненість у психологічному плані", – сказав Санжар.

Ворскла здолала Олімпік у додатковий час і вийшла в 1/4 фіналу Кубка України