УКР РУС

Санжар: "Олімпік" психологічно поки не готовий до регулярних дуелей з грандами

18 грудня 2014 Читать на русском

Керманич донецького "Олімпіка" Роман Санжар оцінив виступ своєї команди в першому колі чемпіонату України. за результатом якого "олімпійці" посідають 4 місце у турнірній таблиці.

"Тренерський штаб вважає, що досягнуті результати і турнірне становище свідчать про правильний кадровий курс. І головне тут - не запрошення гравців з ім'ям або щось в цьому роді, а те, що нам вдалося зберегти кістяк, який кував успішний виступ у Першій лізі. Завдяки цим виконавцям ми мали певний рівень зіграності, а також бажання і надалі прагнути до високих результатів.

Проте лише друге коло покаже, чи гідні ми почесного звання "міцного середняка". Треба і в другій частині чемпіонату України прагнути до стабільності. Ми рівно зіграли з представниками "центрального ядра", що змусило учасників чемпіонату звернути на нас увагу. При цьому хлопці здобули певну впевненість.

А от з грандами у нас якраз не вийшло. Не вистачає досвіду протистояння в ключових епізодах. У цих поєдинках суперники використовували наші помилки. Ми психологічно поки не готові до регулярних дуелей з грандами. Так, вийшло зіграти внічию з "Динамо", але потім "Шахтарю" крупно програли, адже були виснажені.

Розумієте, ми не можемо грати на класі, витрачаємо більше сил в кожній зустрічі, ніж інші клуби, тому у нас і виходить: два-три матчі успішні, а наступний - провал", - сказав Санжар.