УКР РУС

Санжар: Олімпік будує нову команду, серйозних завдань спочатку не буде

21 червня 2017 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар розповів про свою відпустку та поділився трансферними планами клубу.

"Вдалося добре відпочити з сім'єю. Трохи перезавантажився після важкого сезону, на деякий час забув про футбол. Але зараз вже всі думки про підготовку команди.

Постійно був на телефоні, потрібно було розмовляти про потенційних новачків, про тих хлопців, які можуть покинути нашу команду. Був на зв'язку з агентами, спілкувався, шукав підходящі кандидатури. Це більше організаційна робота, а не інтелектуальна.

Для Олімпіка буде важливо підготуватися як до чемпіонату, так і до Ліги Європи. Нас чекає непростий підготовчий етап, тому що нам потрібно підготувати наших хлопців, і в той же час подивитися тих футболістів, які приїдуть на перегляд, а їх буде достатньо багато. Потрібно буде дати ігровий час усім, буде непросто. Але я впевнений, що ми впораємося.

Олімпік допущений до участі у Лізі Європи-2017/18

Ще рано говорити про завдання, ми не бачилися з керівництвом. Але з огляду на те, що ми будуємо нову команду, спочатку якихось амбіційних завдань ставити перед собою ми не будемо. Для початку хотілося б гідно замінити тих футболістів, які покинуть команду, якщо вони все ж підуть. Це буде непросто зробити. У зв'язку з цим може змінитися стиль нашої гри, все залежить від того, хто до нас прийде. Будемо рухатися вперед в залежності від ситуації", – цитує Санжара офіційний сайт Олімпіка.

Санжар: Хотілося б зіграти з Евертоном або Міланом