УКР РУС

Санжар: Олімпік буде проводити збори в Україні, Європи чи Туреччини у нас не буде

10 червня 2017 Читать на русском

Наставник Олімпіка Роман Санжар розповів про плани на підготовку до нового сезону.

"Ми збираємося після відпустки 19 червня, в цих числах проведемо фінальні переговори з футболістами, у яких закінчуються контракти. Також будуть гравці на перегляді. Зрозуміло, що такий поспіх неприємний, адже Ліга Європи на носі, і хочеться стартувати в ній зі збалансованим складом. Але по-іншому поки ніяк. Такі у нас умови, ви знаєте специфіку Олімпіка... Часу, щоб шукати людей і ставити гру, дуже мало. Але нічого страшного – ми все одно впораємося.

Футболісти Олімпіка напевно отримують пропозиції. І, думаю, з фінансової точки зору вони набагато вигідніші, ніж у нас. Гравці і для цього максимально працювали, щоб продати себе максимально вигідно. Ми все це розуміємо. У кого будуть хороші пропозиції потиснемо один одному руки, у кого не буде домовимося.

Богданов: Можу покинути Олімпік вже цього тижня

Європи чи Туреччини цього літа у нас не буде. Владислав Григорович Гельзін пропонував, але я відмовився. У нас буде багато футболістів на перегляді. На сьогодні я ще не знаю, хто точно приїде. Ми постійно розмовляємо, йдуть пропозиції, і мені легше і простіше перебувати в цей період в Україні. Тому ми зберемося в Києві, побудемо тут тиждень і потім поїдемо до Харкова на базу Металіста на двотижневий збір. Потім повернемося до Києва і будемо працювати вже у звичній для нас обстановці до початку чемпіонату", – розповів Санжар.

Санжар: Хотілося б зіграти з Евертоном або Міланом