УКР РУС

Санжар: Одна з помилок судді виявилася ключовою

19 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар прокоментував поразку своєї команди від Чорноморця (1:2).

"Сьогодні був для нас складний матч. Багато з хлопців грали не на своїх позиціях. Треба сказати, що в конструктиві, в атаці особливо у нас сьогодні було слабенько. Напевно, не вистачило нам все-таки Мохи. Але програли гру – нічого страшного. Це футбол. Ми зробимо висновки.

Залишилося ще три матчі, в яких команда повинна зібратися, хоча видно, що нам важко. Наші лідери трошки збавили, не вистачає емоцій, а тим хлопцям, які поруч, поки що важкувато брати на себе лідерський тягар. Тому сьогодні у нас не вийшло, але нічого страшного. Ми розберемо гру і будемо рухатися далі.

Що було сьогодні було найскладніше? Найскладнішим було те, що деякі з хлопців грали не на своїх позиціях. Тому десь не виходила в атаці взаємодія. Це відчутно било по конструкції нашої гри. Тому було складно. Плюс навіть при всьому при цьому у нас були моменти, які треба було реалізовувати.

Плюс, я не знаю, треба подивитися момент – була помилка судді, коли ми повинні були бити вільний удар від воріт, як хлопці сказали, а був призначений кутовий. Це одне. Друге, суддя попросив піти з поля Кравченка. Там у нього – подряпина на руці, ніякої крові не було. Суддя попросив його вийти, і ми пропустили гол зі стандарту. Знову-таки, хочеться подивитися, але так кажуть хлопці. Але сьогодні це вже не важливо. Програли гру, наша задача перезавантажитися і готуватися далі.

Суддя "поплив" у другому таймі? Можливо. Було досить помилок і в ту, і іншу сторону. Але, на жаль, одна з цих помилок для нас виявилася ключовою", – цитує Санжара офіційний сайт Чорноморця.

Дулуб: Казав хлопцям, що на перший план вийде протистояння – команда на команду

Нагадаємо, в матчі 16 туру УПЛ Чорноморець вдома виграв в Олімпіка з рахунком 2:1.