УКР РУС

Санжар: Рівний матч і результат справедливий

15 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар поділився враженнями від поєдинку своїх підопічних проти Олександрії в 27-му турі УПЛ.

"Матч сьогодні, на мою думку, був рівним. Нічия – справедливий результат. Можемо занести собі до активу перший тайм: мали більше моментів але чогось не вистачило, щоб забити м'яч. У другій половині гри, здається, ми втомилися, ігрові зв'язки порушились. Олександрія більше контролювала м'яч, а ми не зуміли забити зі стандарту.

Олімпік зіграв у суху нічию проти Олександрії

Я дав молодим хлопцям шанс проявити себе, змінивши склад. Задоволений тим, як зіграв Снурніцин, який дебютував у першій команді. Зіграв надійно, в боротьбі не поступався, правильно діяв в ігрових ситуаціях. Починав атаки через контроль м'яча, а де не треба було вигадувати – вибивав вперед. Шанс зіграти матимуть усі", – цитує Санжара офіційний сайт Олімпіка.

Нагадаємо, що в недільному матчі між Олімпіком і Олександрією команди не забивали. Це дозволило командам залишитись на своїх позиціях у турнірній таблиці: донеччани – сьомі, а олександрійці перебувають не восьмій сходинці.