УКР РУС

Санжар: Мені соромно за той футбол, який показав "Олімпік"

19 квітня 2015 Читать на русском

Головний тренер донецького "Олімпіка" роман Санжар незадоволений діями своєї команди у поєдинку проти "Дніпра".

"Мені соромно за той футбол, який ми показали, за той результат. Але я не вважаю, що ми вийшли приреченими. Ті помилки, які ми допустили в обороні, наша гра з перших хвилин - з нічого дали "Дніпру" створити такі моменти... "Дніпро", не доклавши особливо багато зусиль, так впевнено виграв.

Ця гра повинна стати для команди екватором. Ми обов'язково зробимо висновки. Те, що сьогодні було на полі - це просто ганьба, і по-іншому це назвати не можна. По духу, як команда сьогодні виглядала - це ганьба, сором, і більше сказати нічого", - сказав Санжар.

"Я хочу трохи охолонути. Мені дуже важко говорити і соромно. Те, у що ми перетворилися - так бути не повинно. І так не буде в майбутньому. У другому таймі дуже важко було керувати командою, хлопці попливли. На сьогоднішній момент я не знаходжу слів, щоб привести хлопців до тями. Ми дуже багато спілкуємося, ігри розбираємо, говоримо про психологію. Але поки не можу достукатися до хлопців.

Кредит довіри? Я поговорю з президентом. Те, як грає команда - відповідає за це тренерський штаб. Я не поділяю, що хлопці погані, а ми такі хороші. У мене інша позиція. Ми винні всі. І в хорошому, і в поганому ми повинні бути разом. Я буду говорити з президентом - якщо буде кредит довіри, будемо рухатися далі. Якщо ні - після таких поразок президент буде правий, якщо запитає з тренерського штабу про результат", - заявив Санжар.

Нагадаємо, що матч "Олімпік" - "Дніпро" завершився розгромом донеччан.