УКР РУС

Санжар: Краще б сьогодні Зірка грала в повному складі

21 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар прокоментував перемогу своєї команди над Зіркою (1:0).

"Матч вийшов дуже важким для нас. Було багато боротьби на футбольному полі. Так складалася гра і її малюнок, що, напевно, краще б сьогодні Зірка грала в повному складі. Після вилучень в її складі, а особливо після другої червоної картки, склалося враження, що ми не знаємо, що робити на полі. Час минав, а ми тринькали свої моменти. А на останніх хвилинах могли взагалі пропустити, коли Чичиков втік один-на-один з Махарадзе.

Дуже складний матч, добре, що взяли три очки. Віддали всі емоції, в роздягальні навіть не було радості, не вистачило сил. У попередніх матчах хлопці себе спустошили емоційно, у нас було багато складних ігор, сьогодні це в якійсь мірі позначилося.

Травма Брікнера? У Вані був забій коліна. Поки важко щось говорити, дочекаємося результатів медобстеження.

Кубкова гра з Ворсклою? Завтра у хлопців буде вихідний. На жаль, у нас багато хлопців з мікротравмами. Як тільки почнемо підготовку, будемо вже розуміти всю ситуацію і будувати плани на матч з Ворсклою", – цитує Санжара офіційний сайт Олімпіка.

Монарьов: Це був театр одного актора

Нагадаємо, Зірка в рамках 13-го туру УПЛ на виїзді поступилася Олімпіку (0:1). Головний арбітр гри вилучив з поля двох гравців Зірки – Максима Ковальова та Артема Фаворова.