УКР РУС

Санжар: Дуже необхідна перемога з психологічної точки зору

17 травня 2015 Читать на русском

Наставник "Олімпіка" Роман Санжар поділився враженнями від матчу з "Металістом" (2:1).

"Ми довго чекали цієї перемоги, у нас було стільки програшів, негативу, нам хотілося перемогти, взяти очки, показати гідну гру, тому хлопці всі старалися. Але все одно, незважаючи на перемогу, у нас було багато браку в атакувальних діях, досить багато допустили помилок. Добре, що перемогли, але грою я до кінця не задоволений, багато моментів, над якими треба працювати.

Потрібно рухатися вперед, підвищувати свій рівень, тому що буде гра - будуть перемоги. А з точки зору психології ця перемога була нам сьогодні дуже необхідна.

Фантастичний м'яч Тищенка? Ви знаєте, на Ігоря чинився психологічний тиск, у нього був певний спад, ми розмовляли з ним, говорили, в чому йому треба додати, і в тренувальному процесі він працює з повною самовіддачею. Його заряд, його віддача принесли сьогодні певний результат.

Лисенку не вистачає ігрового тонусу, деякої впевненості. У простих ситуаціях він на тренуваннях легко забиває, а в грі не вийшло. Я в перерві йому сказав, щоб не звертав на це уваги: ​​"Добре, що моменти є, обов'язково заб'єш", - розповів Санжар.