УКР РУС

Санжар: Чемпіонат – пріоритет для "Олімпіка" сьогодні

22 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Олімпіка" Роман Санжар прокоментував поразку від "Волині" (1:2) в Кубку України.

Про причини поразки

– Це був справжній кубковий матч. Ми провели достатньо сильну ротацію складу, дали можливість зіграти молодим футболістам. Першим таймом я абсолютно задоволений. Мали моменти, не забили їх. Другий тайм – пропустили гол після стандарту – Віталій Федорів там недопрацював. Але швидко відігралися. Знову пропустили, коли не добіг Гошкодеря, програв в штрафній Гришко. Тому й програли.

Про експериментальний склад

– Звісно, ми хотіли виграти. Причиною ротації було й те, що нас чекає важлива гра з "Динамо". Ми їздимо автобусом і цього тижня мали багато переїздів. Багато сил іде на дорогу. Це важко фізично. Те, що ми дали зіграти молоді, не означає, що ми не хотіли пройти далі. Вважаю, що ми гідно зіграли сьогодні. Але через помилки програли. Ротація проведена ще й через те, що навантаження не повинне лягати тільки на 11 гравців. У таких матчах, як сьогодні, я отримав багато інформації для себе.

Так, пріоритет для нас сьогодні, найпевніше, це чемпіонат. Але ви бачили емоції гри, це був справжній кубковий матч.

Кубок України, 1/16: "Волинь" дотиснула "Олімпік", "Сталь" за 15 хвилин пройшла далі

Нагадаємо, 21 вересня відбувся поєдинок 1/16 фіналу Кубку України, в якому "Волинь" здолала вдома "Олімпік" 2:1. Також УПЛ повідомила дату жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.

Фінансова ситуація клубів УПЛ у вересні: кепська обстановка "Ворскли" і очікування "Зорею" грошей УЄФА