УКР РУС

Санжар анонсував великі зміни в Олімпіку вже влітку

10 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар підбив підсумок протистояння зі Львовом (1:1) та поділився планами на міжсезоння.

"З точки зору турнірних завдань, то, звичайно, це очко нічого нам не дає. Але це важлива нічия у плані психології. У команди був дуже складний сезон і, чесно кажучи, хлопці були просто спустошені, психологічно пригнічені. Багато вибуло через травми. На гру у нас залишилося всього 14 чоловік в заявці.

Екс-захисник Олімпіка перейшов в останню команду чемпіонату Казахстану

Матч вийшов хорошим. Ми більше контролювали м'яч, виглядали конструктивніше, ніж суперник, але пропустили гол. Львів побудував свою гру на контратаках, у них теж були моменти... Ми домінували, але та внутрішня невпевненість в собі сильно нам заважала втілити нашу перевагу в гол.

Добре, що саме так все склалося і ми змогли зрівняти рахунок. Радий за Хамелюка, молодий хлопець вийшов, забив... Я спробував задіяти в цих двох поєдинках максимальну кількість футболістів, щоб краще познайомитися з їхніми можливостями саме в грі.

Про кожного футболіста я вже маю певне уявлення. Ми отримали інформацію і розуміння куди нам рухатися далі. У 70% гравців закінчуються контракти, тому влітку нас чекає велика робота. Від того, як ми її проведемо, залежатимуть наші завдання на наступний сезон. Можу сказати одне: нам потрібні зміни", – цитує Санжара офіційний сайт донеччан.

До слова, Олімпік за підсумками УПЛ сезону 2020/21 розташувався на передостанній сходинці.

Рух у компенсований час врятував нічию з СК Дніпро-1, Львів не зміг перемогти Олімпік