УКР РУС

Санжар анонсував великі зміни в Олімпіку

24 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер донецького Олімпіка Роман Санжар підвів підсумки сезону та розповів про трансферну політику в літнє міжсезоння.

"У зимове міжсезоння ми втратили 13 футболістів, пішли всі лідери. Це не могло не відобразитися на нашій грі, тому друга частина сезону вийшла важчою. У нас була зовсім нова команда, нам не вдалося потрапити до першої шістки, хоча шанси були. А потім, програвши ряд матчів, команда відчула невпевненість в своїх силах і по ходу чемпіонату ми опинилися в ситуації, коли стояло питання про попадання в стикові матчі. Нам не можна було цього допустити, тому хлопці молодці, зібралися і зберегли прописку в Прем'єр-лізі. Цей сезон був позитивним в тому плані, що ми всі набули великого досвіду.

Санжар: Досягли прогресу ті хлопці, які перейшли в інші клуби

Від того, як Олімпік буде працювати в міжсезоння, залежить те, як ми будемо грати в наступному чемпіонаті. Вважаю, що нам потрібні кваліфіковані футболісти, які зможуть забезпечити ті завдання, які ми перед собою ставимо. Думаю, у нас будуть великі зміни. Якими вони будуть – подивимося далі, коли почнеться робота", – цитує Санжара Football.ua.