УКР РУС

Сантос розгромив Бока Хуніорс та став другим фіналістом Кубка Лібертадорес

14 січня 2021 Читать на русском

У матчі-відповіді півфіналу Кубка Лібертадорес Сантос розбив Бока Хуніорс та оформив бразильський фінал турніру. Звіт про битву грандів Південної Америки читайте на "Футбол 24".

Кубок Лібертадорес 2020/21, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Сантос – Бока Хуніорс – 3:0

Голи: Пітука, 16, Сотельдо, 49, Брага, 51

Вилучення: Фабра, 56 (Бока Хуніорс)

Сантос та Бока Хуніорс мали визначити фіналіста Кубка Лібертадорес у матчі-відповіді після безгольової першої зустрічі. Бразильці активно розпочали матч та вже на першій хвилині могли вийти вперед, проте Марінью влучив у стійку після удару з-за меж штрафного. Сантос повів у рахунку досить курйозно: Сотельдо прийняв м'яч у карному майданчику, пробив і влучив у руку. Захисники Боки на мить вимкнулись із гри, а Пітука з розвороту забив перший гол у зустрічі.

Першу половину команди завершили з мінімальною перевагою Сантоса у рахунку, а одразу по перерві бразильці забили вдруге. Сотельдо змістився з лівого флангу до штрафного та пробив у ближню дев'ятку – воротар не встиг зреагувати. А за 2 хвилини Брага добив суперника, замкнувши передачу Феліпе Жонатана. Фабра залишив Бока Хуніорс у меншості, грубо наступивши на суперника, та позбавив свою команду надій на камбек.

Таким чином, у фіналі Кубка Лібертадорес зійдуться бразильські Сантос та Палмейрас, який вчора поступився Рівер Плейту, але зберіг перевагу та втримав путівку. Матч відбудеться 30 січня на Маракані.

Рівер Плейт йшов на історичний камбек, але – безжальний VAR, вилучення і "відскок" Палмейраса: драма у Копа Лібертадорес