УКР РУС

Санін: Не можна перебудовувати регламент під себе

10 листопада 2017 Читать на русском

Віце-президент Маріуполя Андрій Санін прокоментував ситуацію з можливим переграванням матчу 7-го туру УПЛ між Маріуполем і Динамо.

"Ми дійсно отримали лист від Динамо» в якому йдеться про можливість перегравання тих матчів, які в серпні не відбулися. Динамо говорить правильні слова про те, що результат повинен досягатися на футбольному полі. Ми з цим повністю згодні.

Але про причини, що викликали цей скандал, ні слова не говориться. Якби Динамо в серпні приїхало до Маріуполя, то нічого б цього не було. А зараз, на жаль, ситуація вже перейшла в іншу площину. Рішення по регламенту повинен приймати КДК, а потім Апеляційний комітет.

Динамо запитало нашу думку. Ми її підготували, і відправляємо в офіс Динамо. Там говориться, що ми підтримуємо орієнтацію на спортивний результат, але є найголовніший документ – регламент Прем'єр-ліги, і не можна його ігнорувати, навіть якщо цей клуб – гранд українського футболу.

Не можна перебудовувати регламент під себе. Є календарна сітка. Потрібно дотримуватися регламенту і календарної сітки, інакше український футбол перетвориться в літаючий цирк Монті Пайтон. Воно нам треба? Ні.

Я б хотів, щоб Апеляційний комітет, як можна швидше, поставив би в цьому питанні жирну крапку, і він був знятий з порядку денного", – цитує Саніна Трибуна з посиланням на ТК Футбол 1.

Генінсон про матч Маріуполь – Динамо: Нас попросили організувати опитування клубів – ми зробили