УКР РУС

Санін: Маріуполь відправив у Динамо претензію на компенсацію шестизначної суми

21 листопада 2017 Читать на русском

Віце-президент Маріуполя Андрій Санін розповів про те, що його клуб хоче отримати грошову компенсацію від Динамо за пропуск матчу 7 туру УПЛ, який мав відбутися в Маріуполі.

"Цієї п'ятниці ми сформували і відправили в офіс одного вельми шановного футбольного клубу формалізовану претензію на компенсацію шестизначної суми. Справа в тому, що якось влітку цей клуб взяв і не з'явився в Маріуполь на гру. А діючий регламент УПЛ на сезон 2017/2018 в статті 9, пункті 22 в цьому сенсі однозначний.

Циганик: Маріуполь не мав права грати в Прем'єр-лізі

Відповідно до регламенту ми і вчинили. І тут же в неділю отримали порцію критики від однієї вельми авторитетної футбольно-аналітичної передачі, яка помітно відрізняється своєю неупередженістю і незаангажованістю. Збіг? Що думаєте?

Зараз ми закінчуємо підготовку другого пакету документів з фінансовою претензією, вже на порядок більшою, ніж попередня (бо в ній мова йде про втрати телемовника від непоказаних матчу, а це куди більш вагомі цифри).

Підкажіть – нам чекати черговий виток звинувачень наступної неділі? Якщо так, то в яких смертних гріхах нас звинуватять цього разу – в падінні Тунгуського метеорита? У підпалі Олександрійської бібліотеки? Вбивство Кеннеді?" – написав Санін у своєму Facebook.

Нагадаємо, Ігор Суркіс заявив про те, що Динамо буде оспорювати рішення ФФУ щодо зарахування киянам технічної поразки за неявку на гру в Маріуполь в Спортивному арбітражному суді в Лозанні.