УКР РУС

"Сандерленд" відбирає очки в "Арсенала"

24 квітня 2016 Читать на русском

У 35 турі АПЛ "чорні коти" здобули надважливе очко для боротьби за виживання, а "каноніри" втратили третє місце в чемпіонаті.

Вчора "Ман Сіті" легко переміг "Сток Сіті" і обійшов "Арсенал" у турнірній таблиці, тому "каноніри" мусили сьогодні перегравати "Сандерленд", щоб повернути собі третю сходинку. Проте і "чорним котам" очки дуже необхідні, оскільки вони ведуть запеклу боротьбу за виживання.

Весь матч пройшов у дуже активному темпі, кожна з команд прагнула здобути 3 очки. Прекрасний шанс відкрити рахунок мав ван Анхольт. Нідерландець зі штрафного пробив у хрестовину воріт Чеха. Під завісу першої половини гри обидві команди претендували на пенальті, однак суддя проігнорував ці епізоди.

У другому таймі "Арсенал" атакував дуже активно, декілька шансів мав Івобі, але в завершальній стадії не вистачало фарту. В той же час господарі поля не збирались складати зброю і регулярно тікали в контратаку. Дефо був найактивнішим в нападі "Сандерленда" і постійно створював моменти біля воріт "канонірів".

Останні секунди команди провели в безперервних атаках, але рахунок так і не змінився. "Арсенал" не зумів змістити "Ман Сіті" і залишився четвертим (64 очки), а "Сандерленд" наздогнав "Норвіч" і залишив зону вильоту - 31 пункт.

Англія. АПЛ, 35 тур

"Сандерленд" - "Арсенал" - 0:0