УКР РУС

Сампдорія перемогла Аталанту, Кальярі програв Дженоа та розчарування Кротоне

15 жовтня 2017 Читать на русском

У турі Серії А по три бали набрали Дженоа, Сампдорія, Болонья. Торіно та Сассуоло зіграли внічию

Болонья, середняк таблиці, вдома грала проти 15-ого СПАЛа. Команда Донадоні на стадіоні "Ренато Дель’Ара" перемогла новачка чемпіонату (2:1) та готується до матчу наступного туру, в якому зіграє проти Аталанти. Болонья перебуває на пристойному для себе 7-му місці.

Кальярі ледве не вдався камбек в поєдинку проти Дженоа. До 78 хвилини острів’яни програвали у два голи. Жоао Педро з пенальті наблизив господарів до нічиї. Але "грифони" вистояли та набирають 5 очок.

Скромний Кротоне вдома пропустив від Торіно на 90+3 хвилині. Втрачені два бали можуть дорого вартувати команді з півдня Італії на фініші чемпіонату. У наступному турі суперником "биків" буде Рома.

Майже аутсайдер Сассуоло не здолав К’єво. Тепер "зелено-чорні" – 18-ті. У 9 турі на глядачів чекає дербі: К’єво – Верона.

В першому таймі Аталанта без Гомеса, що перебував на заміні, відверто "возила" Сампдорію. У другому таймі генуезці заграли значно краще, що обернулося трьома точними ударами у ворота Беріши. Участь в одному з голів взяв Іван Стрініч – екс-футболіст Дніпра та Наполі. Сампдорія піднімається на 6-е місце. Бергамаски – 12-ті.

Чемпіонат Італії, 8 тур

Болонья – СПАЛ – 2:1

Голи: Полі, 30, Саламон, 49, аг – Антенуччі, 88

Кальярі – Дженоа – 2:3

Голи: Паволетті, 48, Жоао Педру, 78, пен. – Галабінов, 8, Таарабт, 36, Рігоні, 75

Кротоне – Торіно – 2:2

Голи: Роден, 25, Мартелла, 64 – Фальке, 54, Де Сільвестрі, 90+3

Сассуоло – К’єво – 0:0

Сампдорія – Аталанта – 3:1

Голи: Сапата, 56, Капрарі, 59, Лінетті, 68 – Крістанте, 21

Турнірна таблиця Серії А