УКР РУС

"Сампдорія" переграла "Рому", "Фіорентина" та "Дженоа" забили шість голів на обох та хет-трик Фальчінеллі

29 січня 2017 Читать на русском

В 22 тур італійського чемпіонату перемоги вирвали "Кротоне", "Сампдорія", "Ювентус", "Удінезе". "Болонья" та "Фіорентина" з своїми суперниками зіграли внічию.

На Сардинії зустрічалися сусіди в таблиці: "Кальярі" та "Болонья". Незважаючи на значну перевагу господарів перший тайм закінчився "сухою" нічиєю. В другому таймі команди обмінялися голами. Здавалося, що гості доведуть справу до перемоги, однак їх підвели вилучені Вівіано та Крафт. Ну а в компенсований час забив ветеран Бор'єлло. В острів’ян налічується 27 очок.

"Емполі" до початку 22 туру перебував на 17 сходинці, а "Кротоне" посідав 18 позицію, проте різниця між командами становила цілих 11 очок! Першими забив "Кротоне". До свистка на перерву грузин Мчелідзе зрівняв рахунок, відзначившись у другому матчі поспіль. В другій половині матчу Дієго Фальчінеллі вдався хет-трик, що принизив "Емполі". "Кротоне" вже має в активі 13 очок.

"Фіорентина" продовжує погоню за "Аталантою" та "Міланом". В стартовому складі обох команд вийшли діти відомих футбольних батьків: Федеріко К'єза проти Джованні Сімеоне. На 17 хвилині за "фіалок" відзначився Ілічіч, шикарного закрутивши м’яча в дальній кут. На початку другого тайму Федеріко К'єза подвоїв перевагу господарів, знову забивши в чемпіонаті. Сімеоне-джуніор же вистрелив дублем, врятувавши для генуезців нічию. "Дженоа" посідає 15 місце. Наступною грою для флорентійців стане пропущений матч 19 туру проти "Пескари", ну а в 23 турі хлопці Соузи протистоятимуть грізній та пораненій сьогодні "Ромі"!

"Сассуоло" прогнозовано не створив проблем "Ювентусу". Цікаво, що Аллегрі вирішив поставити до стартового складу трьох нападників: Дибалу, Манджукіча та Ігуаїна. "Стара Сеньйора", як і в нещодавньому матчі проти "Лаціо", з перших хвилин кинулася щосили штурмувати ворота "зелено-чорних". Спочатку відзначився Ігуаїн, а через трохи Хедіра скористався прикрою помилкою капітана "Сассуоло" Каннаваро. У 23 турі "Юве" зустрінеться з "Інтером"!

"Мілан" поступився традиційно сильному вдома "Удінезе" – 1:2. Незважаючи на швидкий гол, гості пропустили двічі. "Удінезе" піднімається на 10 сходинку. "Мілан" поки що сьомий.

"Рома" несподівано програла "Сампдорії". Гра суттєво змінилася на бік генуезців, коли на поле вийшов Шик (69 хвилина). Також героєм протистояння став колумбієць Муріель, в активі якого гол та два асисти. "Сампа" – дванадцята. "Рома" лишається другою.

Чемпіонат Італії, 22 тур

"Кальярі" – "Болонья" – 1:1

Голи: Бор'єлло, 90+2 – Дестро, 64

Вилучення: Вівіані ("Б"), 88, Крафт ("Б"), 90+1

"Кротоне" – "Емполі" – 4:1

Голи: Стоян, 24, Фальчінеллі, 56, 90, пен. 90+2 – Мчелідзе, 39

"Фіорентина" – "Дженоа" – 3:3

Голи: Ілічіч, 18, К'єза, 50, Калініч, 62 – Сімеоне, 57, 86, пен. Хільємарк, 60

Вилучення: Бернардескі ("Ф"), 85

"Сассуоло" – "Ювентус" – 0:2

Голи: Ігуаїн, 9, Хедіра, 25

"Удінезе" – "Мілан" – 2:1

Голи: Теро, 31, Де Пауль, 73 – Бонавентура, 8

"Сампдорія" – "Рома" – 3:2

Голи: Прат, 21, Шик, 71, Муріель, 73 – Б. Перес, 5, Джеко, 66